به گزارش قدس آنلاین، آیتالله سیدمحمدمهدی حسینیهمدانی روز سه شنبه در دیدار با جمعی از اساتید و روحانیان اهل سنت استان البرز در دفتر نماینده ولیفقیه در استان البرز اظهار کرد: دشمنان اسلام با اطلاع از این موضوع، در پی جلوگیری از این رشد و تخریب جوامع اسلامیاند و برای کسب این هدف، از تنازعات مکتبی و تفرقهانگیزی بین جوامع اسلامی بهره میبرند تا دین را با سلاحی از جنس خود، نابود کنند.
وی تصریح کرد: بهروشنی قابل اثبات است که گروههای تکفیری و داعشی، یا فرقههایی چون تشیع انگلیسی، همه به یک منبع وصلاند و یک هدف را دنبال میکنند که همان نابودی اصول عالی و اصیل اسلامی و شریعت راستین محمدی (ص) است.
دستهایی در کارند تا نگذارند شیعه و سنی به هم نزدیک شوند
وی افزود: دستهایی در کارند تا نگذارند شیعه و سنی به هم نزدیک شوند و برای این منظور به تحریک احساسات پیروان هر دو مکتب، خصوصاً جوانان میپردازند.
امامجمعه کرج تأکید کرد: باید مراقب باشیم که اسیر و درگیر در این مسائل نشویم و یقین بدانیم که امروز نجات امت اسلامی از دسیسههای دشمنان، تنها بهوسیله وحدت و اتحاد ممکن است.
وی تصریح کرد: صدها سال اختلاف بین فرق اسلامی، امروز به وحدت نزدیک شده و دشمن در تلاش است تا با شکستن این وحدت، دوباره تفرقه را در بین مسلمانان حاکم کند.
آیتالله حسینی همدانی افزود: یکی از مسائلی که به وحدت اسلامی کمک شایانی خواهد کرد، توجه به این نکته است که بحثهای تاریخی و تحقیقی و عالمانه، در جایگاههای خود و نه در بین عموم مطرح شود چراکه چنین مسائل سودی به حال جامعه نداشته و به علت کمبود اطلاعات علمی در میان عامه، دستاویزی برای شیطنت دشمنان و عامل تضعیف اتحاد است.
شناخت ویژگی های پیامبر(ص) بر عهده علما و روحانیان است
وی اظهار داشت: تمام انبیای الهی دارای ویژگیهای مشترکی هستند که مخصوص جایگاه نبوت و پیامبری است؛ البته بعضی بر بعضی دیگر فضیلت دارند که این فضیلتها جدای از ویژگیهای اصلی پیامبری رسولان الهی است؛ به عنوان مثال حضرت هود (ع) و صالح (ع) با هم تفاوتهایی در مظهریت صفات خاص الهی دارند.
امامجمعه کرج خاطرنشان کرد: ویژگیهای خاص و منحصربهفرد رسول خدا(ص)، ایشان را از همه پیامبران و رسولان دیگر نیز متمایز ساخته و مسلمانان باید در شناخت این خصایل و شخصیت و جایگاه وجودی ایشان، اهتمام و جدیت داشته باشند و این وظیفه در مرحله جدیتر بر عهده علما و روحانیان مسلمان است.
وی افزود: خدای تعالی در قرآن کریم همه انبیا را با ذکر نام، مخاطب قرار داده است ولی برای پیامبر الفاظی چون «یا ایها المزمل» و «یا ایها الرسول» را بهکار برده است که نشان از جایگاه والای حضرت رسول(ص) در میان انبیای الهی دارد.
آیتالله حسینی همدانی تصریح کرد: یکی دیگر از مواردی که در قرآن به پیامبر اکرم (ص) اختصاص داده شده است، بیان «عبده» است که برای سایران چنین بیانی بهکاربرده نشده است؛ یا اختصاص مقام «انذار» به رسولخدا (ص) است که مقامی بالاتر و سختتر از «بشارت و انذار توأمان» است.
نظر شما